Professionell Riggservice för Din Segelbåt

Välkommen till Sydsegel, din partner för att förbättra seglingsupplevelsen och optimera prestanda på vattnet. Vi specialiserar oss på skräddarsydda segelriggar som är utformade för att möta dina unika behov och öka din segelbåts effektivitet.

Riggverkstad

I vår specialiserade riggverkstad kombinerar vi erfarenhet och precision för att skapa skräddarsydda segelriggar av högsta kvalitet. Vårt dedikerade team av experter hanterar varje detalj noggrant, från materialval till tillverkning, för att säkerställa att varje rigg möter våra stränga standarder. Med fokus på både funktionalitet och estetik strävar vi efter att leverera rigglösningar som inte bara optimerar prestanda utan också förhöjer din segelupplevelse. Välkommen till vår riggverkstad, där vi omsätter passionen för segling i varje skräddarsydd rigg vi skapar.

Seldén Mast-återförsäljare i Sverige

Som erfarna återförsäljare och stolta certifierade partners av Seldén Mast i Sverige erbjuder vi skräddarsydda mastlösningar av högsta kvalitet. Vår certifiering från Seldén garanterar inte bara expertis och professionalism utan även tillgång till den senaste teknologin och innovativa lösningarna. Hos oss hittar du optimala rigglösningar för att förbättra prestanda och njutning ombord på din segelbåt. Utforska det bästa inom segelteknik med vår dedikerade service som kombinerar erfarenhet, kvalitet och Seldéns banbrytande innovationer.

Löpande rigg

Utforska vårt mångsidiga sortiment av högkvalitativa fall och skot för segelbåtar, skräddarsydda för att förbättra din seglingsupplevelse. Som stolta återförsäljare av Robline-produkter kombinerar vi expertis med tillförlitlig prestanda. Våra skräddarsydda lösningar erbjuder seglare precision och smidighet till sjöss, oavsett erfarenhetsnivå. Ta kommandot över din segling med vårt sortiment av fall och skot, där varje produkt representerar hög kvalitet och pålitlighet.

Skräddarsydda Riggar – Din Fulländade Seglingsupplevelse!

Plats

Strandgatan 21 
Södra Fiskehamnen 216 12 Limhamn

Våra tider

09:00 – 16.00
Lunch 12 – 13
Måndag – Fredag

Telefon

070 322 53 93

073 700 55 57
Email: info@sydsegel.se