Ditt Kapell, Din Vision: Vår Hantverksexpertis

Vi skapar skräddarsydda kapell som uppfyller dina unika önskemål. Med våra erfarenheter och noggranna hantverk strävar vi alltid efter det bästa resultatet. Vår serviceinriktning innebär att vi finns här för dig, från början till slut. Välj oss för kapell som inte bara är en produkt, utan en skräddarsydd lösning med omtanke.

 

 

Sprayhood

Vi anser att design och komfort är avgörande för en sprayhood. Vår fokus ligger på att skapa en estetiskt tilltalande lösning som samtidigt erbjuder utmärkt stänkskydd, klar sikt och stadigt stöd. Våra sprayhoods är konstruerade med två- eller trebågars stativ, och de kan kompletteras med ett praktiskt grabbräcke som ger extra stabilitet under segling. Vår egenutvecklade design är kompatibel med sittbrunnstält från SydSegel, vilket säkerställer en enhetlig och funktionell helhet. För att ytterligare förbättra din seglingserfarenhet kan du även lägga till ett bakstycke till din sprayhood, vilket ofta uppskattas för dess extra fördelar under segling.

Sittbrunnskapell

Ett sittbrunnstält eller sittbrunnskapell utgör oftast en essentiell del av din segel- eller motorbåt. Dessa kapell skapar inte bara extra utrymme, utan tillför även extra bekvämlighet till din båt. Med ett högkvalitativt sittbrunnstält eller sittbrunnskapell från Sydsegel är din sittbrunn väl skyddad från regn och kyla, tack vare vädertåliga och robusta material som står emot även höga vindhastigheter.

Precis som med alla båtkapell är stabila bågar och noggrant spänt, välsytt tyg avgörande för att skapa ett stilrent och bekvämt sittbrunnskapell. Slå dig ned under sittbrunnstältet eller kapellet och njut av den magnifika utsikten genom våra omsorgsfullt utformade fönster, som alltid är utformade för att maximera din upplevelse. Och varför inte öppna ett fönster och låta kvällssolen strömma in?Vinterkapell

Denna typ av vinterkapell är skräddarsytt för segelbåtar, där bom och eventuellt spinnakerbom fungerar som takstruktur. Det kan anpassas för både segelbåtar som tas upp under vintern och de som förblir i sjön med riggen på plats. Vinterkapellet täcker hela däcket och är tillverkat av högkvalitativt fibertexmaterial.

För att säkra vinterkapellet används fasta fästpunkter på däcket och en kjol dras ned över skrovsidan. Kjolen hålls på plats med hjälp av påsar fyllda med sand eller vatten. Ett vinterkapell med rigg sys i två delar som enkelt sammanfogas med blixtlås vid mast och vant. För bekväm tillgång till din segelbåt är även blixtlås placerade både i fören och aktern.

Så Skapar Vi Segel och Kapell som Uppfyller Dina Unika Önskemål!

Kontakta oss för skräddarsydda segel och kapell som kombinerar expertis och omsorg om detaljer. Vi levererar lösningar som passar just dina behov och önskemål, med fokus på kvalitet och estetik. Låt oss vara din pålitliga partner för båttillbehör som imponerar.

Plats

Strandgatan 21 
Södra Fiskehamnen 216 12 Limhamn

Våra tider

09:00 – 16.00
Lunch 12 – 13
Måndag – FredagKontakta oss

Telefon

070 322 53 93

073 700 55 57
Email: info@sydsegel.se